Obi-Wan Kenobi sorozat

Ez egyben a legelső Star Wars-mozi az Egy új remény premierjének 45. Obi-Wan Kenobi sorozat premierdátuma posztert is kaptunk.


Ket Pasi Meg Egy Kicsi Dos Hombres Y Medio Dos Hombres Charlie Sheen

Ewan McGregor az előzmény trilógiában Obi-Wan Kenobi Jedi mestert alakította és a rajongók évek óta követelik hogy újra láthassák ebben a szerepben.

. Május 25-én debütál a Disney-on a hatrészes Obi Wan Kenobi-sorozat ami a jelenlegi állás szerint egy limitált széria lesz amely 10 évvel A Sith-ek bosszúja után játszódik majd és azt követi nyomon hogy terelgeti a távolból a Ewan McGregor által játszott Ben Kenobi az ifjú Luke Skywalker útját. Sztárja elárult egy fontos részletet a sorozatban játszott karakteréről ami alapján tényleg veszélyes lesz. With Kumail Nanjiani Hayden Christensen Ewan McGregor Joel Edgerton.

A Csillagok háborúja-rajongók a filmsorozat 45. Obi-Wan Kenobi és habár ekkor a hivatalos Star Wars-napot azaz május 4-ét tippeltük meg most kiderült hogy néhány hetet mégis tévedtünkA Disney és a Star Wars közösségi médiás csatornáin tegnap éjjel körbe kürtölték hogy május 25-én lát napvilágot a sorozat. 20th Century Fox Northfoto.

Májusban rajtolhat az Obi-Wan Kenobi-sorozat. Ez a kérés teljesült is amikor a Lucasfilm a 2019-es D23 Expo során megerősítette hogy a színész újra Obi-Wan bőrébe bújik és. Nagyon úgy tűnik hogy kiszivároghatott mikor érkezik a jedi mester saját sorozata a Disney Plusra.

A Halálos iramban 9. A Kenobi sorozat A Sithek Bosszúja után nem sok esélyt láttunk rá hogy Ewan McGregor és Hayden Christensen még valaha visszatérnek Obi-Wan és Darth Vader szerepéhez mégis így lesz. Obi-Wan Kenobi TV-sorozat Lapforrás Obi-Wan Kenobi Formátum élő szereplős Játékidő 1 óra várhatóan Csatornák Disney Első sugárzás 2022 Bemutató dátuma 2022 Producere k Treacy Seaward Szereplők Ewan McGregor Hayden Christensen Idővonal YE 9 Korszak A birodalom kora.

A Jedi mester ekkor már. Ewan McGregor bejelentette hogy véget ért az Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatása ami nem fog csalódást okozni 4 hónap 3 hét. Noha a The Book of Boba Fett hamarosan véget ér nem sokáig maradunk Star.

2 days agoNemrég mi is beszámoltunk a pletykáról miszerint májusban rajtolhat a Star Wars. As a Jedi General Kenobi served in the Grand Army of the Republic that fought against. Ezért és sok más hírért látogass el a httpshirfliphu oldalra link a biobanEwan McGregor által alakított a Star Wars univerzumában ikonikussá vált jedi.

A Lucasfilm állítólag 2022 májusában tervezi az Obi-Wan Kenobi megjelenését a Disney-on és bár maga a stúdió nem erősítette még meg a dolgot igencsak megbízható forrásból jött a híresztelés. Noha a Disney hivatalosan még nem jelentett be premierdátumot az Obi-Wan Kenobi-sorozathoz több forrás alapján is az tűnik valószínűnek hogy májusban veheti kezdetét a régóta várt műsor. Obi-Wan Kenobi also known as Ben Kenobi was a human male Jedi Master who served on the Jedi High Council during the final years of the Republic Era.

2 days agoTavasszal jön az új Star Wars-sorozat. A széria május 25-én érkezik a Disney-ra ami fontos dátum a rajongóknak hisz 45 évvel ezelőtt az eredeti Csillagok háborúját is ezen a napon mutatták be. A fenti dátum pedig azért ikonikus mert pont az Egy új remény.

2 days agoAz Obi-Wan Kenobi-sorozat tíz évvel a Star Wars III. A csupán hat részes széria bemutatása előtt amúgy érdemes újranézned a Star Wars III. 2 days agoKiderült hogy mikor debütál az Obi-Wan Kenobi a harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat a The Mandalorian és a The Book of Boba Fett után.

A filmben a galaktikus köztársaság bukása után a jedilovag Kenobinak el kell rejtőznie. Rész A sithek bosszúja filmet mert az Obi-Wan Kenobi cselekménye ezt fogja követni mindössze 10 év kihagyással. Hatalmas várakozás övezi a Disney Plus következő Star Wars-sorozatát amiben Ewan McGregor ismét Obi-Wan Kenobi.

Revenge of the Sith where he faced his greatest defeat the downfall and corruption of his best friend and Jedi apprentice Anakin Skywalker turned evil Sith Lord Darth Vader. Május 25-én szerdán érkezik az Obi-Wan Kenobi sorozat első része. Stand-alone spinoff feature from the Star Wars franchise centering on.

Kiszivároghatott mikor érkezik az Obi-Wan Kenobi-sorozat a Disney Plusra. Megvan a Star Wars. Rész közötti időszak cselekményeit fogja vizsgálni.

A Disney május 25-én tűzi műsorra Obi-Wan Kenobi című új sorozatát. Obi-Wan Ben Kenobi ˈoʊbiːˌwɑːn kəˈnoʊbiː is a fictional character in the Star Wars franchise. Elvileg még idén jön az Obi-Wan Kenobi sorozat ami.

A Disney-t irányító Bob Chapek jelentette be hogy mikor indul el a Star Wars. Hayden Christensen a sorozatban is Darth Vadert játssza majd a szereposztásban pedig Moses Ingram Joel Edgerton Bonnie. Obi-Wan Kenobi 2022 Disney Lucasfilm.

2 hours agoMikor érkezik és hol lesz nézhető az Obi-Wan Kenobi sorozat. Obi-Wan Kenobi 2022 A Star Wars-rajongók valószínűleg lélegzetvisszafojtva várják a népszerű Jedi mester Obi-Wan Kenobi tatuini életéről szóló sorozatot. Within the original trilogy Obi-Wan is a Jedi Master as a supporting character and is portrayed by English actor Alec Guinness.

Májusban jöhet az Obi-Wan Kenobi sorozat. A történet minden bizonnyal a 3. Officially titled Obi-Wan Kenobi the series begins 10 years after the dramatic events of Star Wars.

Rész - A Sith-ek bosszúja című film cselekménye után játszódik. évfordulója alkalmából élvezhetik a. 2 days agoAz Obi-Wan Kenobi címet viselő élőszereplős sorozat május 25-én indul a Disney streaming-csatornáján a Disney-on írja a VarietyA történet Obi-Wan Kenobinak a Sithek bosszújában megénekelt nagy bukása amikor a barátja és tanítványa Anakin Skywalker átáll a sötét oldalra és Darth Vader lesz belőle után tíz évvel veszi kezdetét.

A Disney részvényeseinek szánt negyedéves pénzügyi beszámoló alkalmából jelentette be a cégóriás CEO-ja Bob Chapek hogy 2022.


Star Wars A Klonok Haboruja 7 Evad 2020 Online Sorozat Star Wars Ahsoka Clone Wars Star Wars Clone Wars


75011 Tantive Iv Alderaan 2013 102 Pieces 1 Mini Figure Lego Star Wars Lego Star B Wing


Pin On Film


Pin On Film


Pin Su Can Yaman


Jo Jatek A Gesztenye Neteducatio Pine Cone Crafts Pinecone Crafts Kids Cones Crafts


Pop Figura Tronok Harca Arya Ket Hegyu Dardaval Pop Game Of Thrones Funko Game Of Thrones Arya Stark


Pop Figura Tronok Harca Arya Ket Hegyu Dardaval Pop Game Of Thrones Funko Game Of Thrones Arya Stark


Pin On Film Sorozat


Rosalie Williams As The Archetypal Mrs Hudson Complete With A Most Amusing Mirror Image Of M Jeremy Brett Sherlock Holmes Sherlock Holmes Short Stories Holmes


Pin Su Can Yaman


Pin By Abubakar Sabri On Hurrem Sultan Suleyman Turkish Fashion Sultan Ottoman


Lego Star Wars Arc 170 Starfighter Article Neuf Lego Star Wars Sets Lego Star Lego Star Wars


Star Wars Darth Vader Utazo Bogre Csillagok Haboruja Darth Vader Csillag


Buy Batman V Superman Dawn Of Justice 2 Piece Side Window Mesh Sunshade At Entertainment Earth Mint C Batman V Batman V Superman Dawn Of Justice Window Mesh


Star Wars Darth Vader Utazo Bogre Csillagok Haboruja Darth Vader Csillag


Pin On Film


Ezra Bridger S Parents Mira And Ephraim Bridger Look How Cute Little Ezra Is Star Wars Canon Star Wars Rebels Star Wars


Pin On Products I Love

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel